Добър ден, Живот!

Дата на публикуване: 10/04/2020

Има срещи, които запомняме и други, след които запомнят нас; има срещи, които не искаме да се състоят и такива, които винаги ни липсват.

При срещата Ви с цел финансово-застрахователно консултиране има няколко неща, които да очаквате:

  • в 98% от случаите тази среща не сте я инициирали Вие (кога последно седяхте на удобния диван, онзи жълтия в ляво от кухненската маса и си записахте в календара „Да се обадя на животозастрахователя, вторник 16ч.“
  • При срещата с професионалист той няма да започнем с информация за продукти, оферти и цени. Животозастраховането не е търговия, а обслужване на индивидуални потребности.
  • В края на една такава среща или ще се уговорите за следваща такава или тук ще прекратите взаимоотношения.

Именно отношенията са в основата на финансово-застрахователното консултиране:

  • Отношението Ви към Вашите близки;
  • Отношението Ви към настоящето и към бъдещето;
  • Отношението Ви към Вас самите;
  • Вашето отношение като човек, който носи отговорност и реализъм;
  • Отношението Ви към човека отсреща – Вашия консултант.

Последното е взаимоотношение за една доста голяма част от Вашия живот, дори за целия: ако сте имали късмета да срещнете „Вашия човек“ по отношение на защита на здравето и финансите си на 20 год. можете да получите информация за това кой би бил най-удачният План Б докато сте студент, когато започвате да работите, когато имате семейство, започвайки нов бизнес или планирате образованието на децата си ..или просто желаете да спестите за нещо нетипично. Всеки етап от живота носи със себе си различни рискове и различни…възможности по отношение на защита на Вашите финанси.

С две думи: защита стандарта Ви на живот сега и в бъдеще. Това са двете направления, които владеят добрите животозастрахователни компании. Те имат опита да поемат риска за онези срещи от живота, които могат да бъдат трудни, както и които сме чакали дълго.

Вие избирате, дали искате да проведете една такава среща и как бихте желали да я приключите. Аз ще я започна с Добър ден, Живот!

Желая консултация

Полезни статии